Чарли Шийн ще има малко роля в комедията на Чък Лори

...
Чарли Шийн ще има малко роля в комедията на Чък Лори
Коментари Харесай

Отново ще го видим на екран!

Чарли Шийн ще има малко роля в комедията на Чък Лори " Как да бъдеш букмейкър ". Събирането на Шийн и Лори ще се състои 12 години след напускането на Шийн от " Двама мъже и половина ", съобщи Вести Бг.

През 2011 година нестабилното държание на Шийн и словесните нападки на Лори, който сътвори извънредно сполучливия " Двама мъже и половина ", доведоха до уволнението му от ситкома.

Неговият воин, Чарли Харпър, " умира "  в сериала по време на пътешестване с Роуз (Мелани Лински) - макар че във финала се загатва, че Чарли е към момента жив. Шоуто приключва с дубъл на тялото му, защото върху Чарли е паднало пиано, а Лоре се появява пред камерата и споделя тогавашната крилата фраза на Шийн: " Печеля! "  - точно преди едно пиано също да падне върху него.

Тогава Шийн изрази страдание за дейностите си и сподели, че се надява да поправи връзките си с Лори.

В новия сериал става въпрос за ветеран
букмейкър в Лос Анджелис, който се бори да оцелее след идната заверка на спортния хазарт, все по-нестабилни клиенти, семейство, сътрудници и метод на живот. Омар Дж. Дорси, Андреа Андерс, Ванеса Ферлито, Хорхе Гарсия и Максим Суинтън също вземат участие в сериала.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР